2023.05.16

Csak 8 egyszerű lépés a letöltéstől a napi zárásig – Felejtse el a kockás füzetet, élvezze a digitális üzletvitel előnyeit a VENDÉGEM Vendéglátás szoftverrel!

Az ingyenes VENDÉGEM Vendéglátás szoftver számos vendéglátó szolgáltatónak nagy lendületet adhat a digitális átállásban.

A program amellett, hogy automatikusan továbbítja a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ felé a statisztikai, forgalmi adatokat, az alapvető értékesítési funkciókat is ellátja. Az eddigi papíralapú működés helyett a szoftver segítségével egyszerűbben és hatékonyabban lesznek nyomon követhetők a folyamatai. Ezenfelül a vendéglátó üzleteknek – a szálláshelyekhez hasonlóan ­– a jövőben ugyanúgy elérhetővé válik az statisztikai adatok visszamutató felülete az NTAK-ban, amely jelentősen segíti ezen vállalkozásokat az adatalapú tervezésben és a megfelelő üzleti stratégia kialakításában. Nem utolsó sorban az NTAK adatszolgáltatás a gazdaság fehérítéséhez is hozzájárul.

A szoftver kezelése könnyen elsajátítható, ehhez pedig segítséget jelentenek az e-tananyagok, felhasználó kézikönyvek és oktatóvideók. Tekintse meg az info.vendegem.hu/vendeglatas/videok oldalon található videókat, és ismerje meg kényelmesen a szoftver működését!

A videók nyolc lépésben vezetik végig az alapbeállításoktól a termék létrehozásán és az értékesítésen át egészen a napi zárásig:

  • Bevezetés
  • Belépés, jogosultságok, felhasználók kezelése
  • Üzletmenet beállítások
  • Termékek létrehozása
  • Értékesítés
  • Fizetés
  • Pénzmozgás bizonylatok és pénztárállapot
  • Napi zárás

Továbbá a VENDÉGEM Vendéglátás mobilalkalmazás használatáról is készült egy külön oktatóanyag, hiszen fontos, hogy a felhasználók bármilyen eszközön elérjék és elvégezhessék a szükséges napi adminisztrációt.

Látogasson el az info.vendegem.hu oldalra, ahol a videókon kívül további tájékoztató anyagokat is talál a segédletek menüpontban.

További hírek

2024.10.15.

Országszerte 2800 vidéki büfé hívhat le egymillió forintos támogatást

Összesen 2,8 milliárd forint értékű vissza nem térítendő forrásra pályázhat október 15-étől országszerte 2800 vidéki, egész évben nyitva tartó büfé.

RÉSZLETEK
2024.09.09

Egymilliárd forint értékű támogatást hívhatnak le a vidéki kávéházak és alkoholmentes italokra specializálódott vendéglátóhelyek

Mintegy ezer vidéki kávézó és alkoholmentes italokra specializálódott vendéglátóhely pályázhat szeptember 9-étől összesen közel egymilliárd forint értékű vissza nem térítendő forrásra.

RÉSZLETEK
2024.08.05.

Eszközbeszerzésre, fejlesztésre igényelhetnek támogatást a hazai zenés-táncos szórakozóhelyek és alkalmi vendéglátó üzletek

Összesen közel 300 millió forint értékű támogatást hívhat le mintegy 200 vidéki alkalmi vendéglátó üzlet és további 100 vidéki zenés-táncos szórakozóhely.

RÉSZLETEK