Az Én Vendégszobám bemutatja: a digitalizáció Önnél kopogtat

Közzétéve: 2019.11.19.

November 25-én Az Én Vendégszobám alkalmazást bemutató ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvényt tart az MTÜ a Bálna Budapestben, ahol szakmai előadásokkal, gyakorlati oktatással és turisztikai piactérrel segítik a kisebb szálláshely-szolgáltatók digitális felzárkózását.

Az Én Vendégszobám alkalmazást bemutató konferencia és workshop sorra veszi azokat a digitális folyamatokat, amelyek megkönnyítik a szálláshely-szolgáltatók életét, mindennapi munkáját.

Bálna

Innovatív alkalmazás a versenyképességért

Az egész napos rendezvény célja, hogy bemutassa: a versenyképesség fokozásához nem elegendő egy modern készülékek beszerzése, vagy egy weboldal üzemeltetése, szükség van olyan innovatív alkalmazásokra is, amelyek az üzletmenetet átláthatóbbá teszik, növelik a hatékonyságot és fokozzák az ügyfélélményt.

További cél, hogy felhívják a figyelmet arra: egy vállalkozás digitalizálásához nem szükséges óriási költségeket vállalva saját rendszereket lefejleszteni, hiszen a megoldások már készen rendelkezésre állnak.
Az Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából fejlesztett Az Én vendégszobám szálláshelykezelő szoftver alkalmas a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) rendszerébe történő kötelező digitális adatszolgáltatásra, és ingyenesen elérhető a legfeljebb 8 szobával és 16 férőhellyel rendelkező szálláshelyek számára.

A rendezvényen részt vevő szolgáltatók megismerkedhetnek Az Én vendégszobám szálláshely-alkalmazással, és gyakorlati oktatás keretében, a vendégnyilvántartás alapjainak elsajátításával már a helyszínen rutint szerezhetnek a működtetésében. A turisztikai piactéren további, NTAK-kompatibilis szoftvert értékesítő szolgáltatók, valamint a szakmai érdekvédelmi szövetségek képviselői várják konzultációra, tanácsadásra a szálláshelyet üzemeltető vállalkozásokat.
A helyszínre kitelepül egy mobil kormányablak is, amely minden, a digitális adatszolgáltatáshoz szükséges ügyintézéssel áll a szálláshely-szolgáltatók rendelkezésére.

Kinek ajánlják a konferenciát?

  • minden olyan szálláshely-szolgáltatónak, aki legfeljebb 8 szobával és 16 férőhellyel rendelkezik;
  • akik azt érzik, a változás küszöbén állnak, de eddig még nem mertek lépni;
  • akik a körülöttük megváltozott körülmények miatt kénytelenek váltani vagy változni;
  • minden olyan szakmai érdeklődőnek, aki a turizmusban is szeretné fejleszteni digitális tudását;
  • minden turisztikai szakembernek, aki naprakészen szeretné követni a turisztikai folyamatokat, trendeket.

Az esemény dátuma: 2019. november 25., 9.00–16.30 óra
Helyszín: Bálna Budapest

Program:
  1. Plenáris terem – 40 perces előadások
  2. Turisztikai piactér – személyes konzultáció a kiállítókkal
  3. Az Én vendégszobám alkalmazás gyakorlati oktatása

Az egész napos rendezvényen a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött!
A regisztrációhoz kattintson IDE!

Ha a gyakorlati oktatáson is részt kíván venni, kérem, hogy kattintson IDE!