Általános információk szálláshelykezelő szoftvergyártóknak

A projektfejlesztést megelőzően felmérés készült a leggyakrabban használt szálláshelykezelő szoftverekről és készült egy minden szálláshelytípusra kiterjedő kutatás a szolgáltatók digitális érettségéről, a szoftverhasználati szokásokról. A kapcsolatfelvétel és az interface specifikációjának egyeztetése folyamatosan zajlik a szoftverszolgáltatókkal, az új rendszernek megfelelő, igazolással rendelkező szoftverkínálat így a jövőben folyamatosan bővülhet. Törekszünk a legnagyobb lefedettségre és figyelembe vesszük a bevezetés fokozatosságát is.
A szálláshelykezelő szoftver gyártója az NTAK üzemeltetőjével a szálláshelykezelő modul bekezdésében foglalt paraméterei megfelelő működésének vizsgálata érdekében együttműködési megállapodást köthet és a meghatározott műszaki feltételeknek való megfelelésről igazolást állít ki.
Amennyiben Ön Magyarországon szálláshelykezelő szoftver gyártásával, forgalmazásával vagy támogatói fejlesztésével foglalkozik, kérem írjon nekünk, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.