2023.04.28.

Kérdése van? Forduljon hozzánk! Non-stop elérhető ügyfélszolgálattal segítjük a szolgáltatókat

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség több módon is támogatja a vendéglátóhelyek és attrakciók sikeres csatlakozását a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központba. Többek között  éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatot biztosít az adatszolgáltatásra kötelezett szálláshelyek, vendéglátó üzletek és turisztikai attrakciók szolgáltatóinak.

Az ügyfélszolgálat a regisztráció és az adatszolgáltatás folyamatában, illetve az ingyenes VENDÉGEM szoftverek használatával kapcsolatban is készséggel segít a felmerült kérdések megválaszolásában. Ezentúl az országos hálózattal bíró Tourinform irodákhoz is fordulhatnak a szolgáltatók személyes tájékoztatásért.

A gördülékeny és gyors problémamegoldás érdekében az ügyfélszolgálat munkatársai nemcsak a hagyományos módon – telefonon, illetve e-mailben – hanem távoli képernyőmegosztáson, a „Web With Me” alkalmazáson keresztül is tudnak segíteni.

Ha vendéglátóhelye van, vagy attrakciót üzemeltet, az alábbi elérhetőségeken várjuk kérdését:

Telefon: 06 1 550 1855 (a hét bármely napján 0-24 órában hívható)

E-mail: turisztika@1818.hu

Ha személyesen kérdezne:

Keresse bizalommal az Önhöz legközelebb eső Tourinform irodát! Az iroda munkatársai országszerte közel 100 ponton tudnak személyesen is tájékoztatást nyújtani és a regisztráció elvégzésében segíteni. Az irodahálózat tagjait itt találja: https://csodasmagyarorszag.hu/tourinform

 

Ha szoftvergyártóként kérdezne:

A szoftvergyártók számára külön Ügyfélszolgálat működik, ahol többek között választ kaphatnak technikai jellegű, valamint a fejlesztésekkel, frissítésekkel kapcsolatos kérdéseikre is.

Telefon: 06 1 5858 326 (hétfőtől-péntekig 8:00 – 18:30 óra között hívható)
E-mail:  dev.support@ntak.hu

A VENDÉGEM Vendéglátás és Attrakció szoftverek esetében pedig a www.info.vendegem.hu oldalon lehet további hasznos információkat találni. Itt e-tananyag, számos segédlet és a használatot bemutató videók is várják a felhasználókat.

További hírek

2024. 07. 02.

800 millió forintos támogatásra pályázhatnak a vidéki cukrászdák

Országszerte közel nyolcszáz vidéki cukrászda igényelhet egymillió forint vissza nem térítendő támogatást eszközbeszerzésre és fejlesztésre július 2-től augusztus 1-ig. Az összesen 800 millió forint keretösszegű felhívás második eleme a Magyarország Kormánya által a vidéki vendéglátóhelyek támogatására indított 13 milliárd forint értékű programjának.

RÉSZLETEK
2024.05.24.

A Dankó Pista Emléknapon a cigányzenét ünnepli Magyarország

Június 15-én számos étterem, kávézó és cukrászda teraszán gondoskodik majd élő zene a vendégek jó hangulatáról. A Dankó Pista Emléknap célja, hogy felélessze a kávéházi és éttermi cigányzene hagyományát és felhívja a figyelmet az unikális műfaj kulturális és turisztikai jelentőségére.

RÉSZLETEK
2024.05.16.

Indul a vidéki vendéglátóhelyek támogatása

13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től. A program további ütemeiben júniustól a cukrászdák, júliustól a zenés táncos szórakozóhelyek, míg augusztustól az alkalmi vendéglátó üzletek pályázhatnak majd a vidéki Magyarországon.

RÉSZLETEK