2023.04.28.

Kérdése van? Forduljon hozzánk! Non-stop elérhető ügyfélszolgálattal segítjük a szolgáltatókat

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség több módon is támogatja a vendéglátóhelyek és attrakciók sikeres csatlakozását a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központba. Többek között  éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatot biztosít az adatszolgáltatásra kötelezett szálláshelyek, vendéglátó üzletek és turisztikai attrakciók szolgáltatóinak.

Az ügyfélszolgálat a regisztráció és az adatszolgáltatás folyamatában, illetve az ingyenes VENDÉGEM szoftverek használatával kapcsolatban is készséggel segít a felmerült kérdések megválaszolásában. Ezentúl az országos hálózattal bíró Tourinform irodákhoz is fordulhatnak a szolgáltatók személyes tájékoztatásért.

A gördülékeny és gyors problémamegoldás érdekében az ügyfélszolgálat munkatársai nemcsak a hagyományos módon – telefonon, illetve e-mailben – hanem távoli képernyőmegosztáson, a „Web With Me” alkalmazáson keresztül is tudnak segíteni.

Ha vendéglátóhelye van, vagy attrakciót üzemeltet, az alábbi elérhetőségeken várjuk kérdését:

Telefon: 06 1 550 1855 (a hét bármely napján 0-24 órában hívható)

E-mail: turisztika@1818.hu

Ha személyesen kérdezne:

Keresse bizalommal az Önhöz legközelebb eső Tourinform irodát! Az iroda munkatársai országszerte közel 100 ponton tudnak személyesen is tájékoztatást nyújtani és a regisztráció elvégzésében segíteni. Az irodahálózat tagjait itt találja: https://csodasmagyarorszag.hu/tourinform

 

Ha szoftvergyártóként kérdezne:

A szoftvergyártók számára külön Ügyfélszolgálat működik, ahol többek között választ kaphatnak technikai jellegű, valamint a fejlesztésekkel, frissítésekkel kapcsolatos kérdéseikre is.

Telefon: 06 1 5858 326 (hétfőtől-péntekig 8:00 – 18:30 óra között hívható)
E-mail:  dev.support@ntak.hu

A VENDÉGEM Vendéglátás és Attrakció szoftverek esetében pedig a www.info.vendegem.hu oldalon lehet további hasznos információkat találni. Itt e-tananyag, számos segédlet és a használatot bemutató videók is várják a felhasználókat.

További hírek

2023.08.08.

Több ezer szálláshelyet lehetetleníthet el a Booking késedelmes fizetése

A Magyar Turisztikai Ügynökség kérdőívvel méri fel a Booking.com késedelmes fizetésének hatásait a szálláshely szolgáltatók körében. Az eddig beérkező csaknem 6 ezer válasz alapján minden második szolgáltatót érint a fennakadás, leginkább a főként családi vállalkozások által működtetett magán és egyéb szálláshelyeket.

RÉSZLETEK
2023.06.27.

Elfogadta a kormány az MTÜ javaslatát – megjelent az NTAK adatszolgáltatást módosító rendelet

Elfogadta a Kormány a Magyar Turisztikai Ügynökség javaslatát, így a vendéglátó üzletek és jeggyel látogatható turisztikai attrakciók adatszolgáltatási kötelezettsége szakaszosan indul el a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) felé.

RÉSZLETEK
2023.06.23.

Tévhitek az NTAK adatszolgáltatásról

  1. tévhit: A vendéglátó üzletek és turisztikai attrakciók üzemeltetőinek be kell szkennelni a vendégek igazolványát, így a vendégek személyes adatai is beérkeznek az NTAK-ba. Valóság:...

RÉSZLETEK