2023.04.28.

Kérdése van? Forduljon hozzánk! Non-stop elérhető ügyfélszolgálattal segítjük a szolgáltatókat

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség több módon is támogatja a vendéglátóhelyek és attrakciók sikeres csatlakozását a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központba. Többek között  éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatot biztosít az adatszolgáltatásra kötelezett szálláshelyek, vendéglátó üzletek és turisztikai attrakciók szolgáltatóinak.

Az ügyfélszolgálat a regisztráció és az adatszolgáltatás folyamatában, illetve az ingyenes VENDÉGEM szoftverek használatával kapcsolatban is készséggel segít a felmerült kérdések megválaszolásában. Ezentúl az országos hálózattal bíró Tourinform irodákhoz is fordulhatnak a szolgáltatók személyes tájékoztatásért.

A gördülékeny és gyors problémamegoldás érdekében az ügyfélszolgálat munkatársai nemcsak a hagyományos módon – telefonon, illetve e-mailben – hanem távoli képernyőmegosztáson, a „Web With Me” alkalmazáson keresztül is tudnak segíteni.

Ha vendéglátóhelye van, vagy attrakciót üzemeltet, az alábbi elérhetőségeken várjuk kérdését:

Telefon: 06 1 550 1855 (a hét bármely napján 0-24 órában hívható)

E-mail: turisztika@1818.hu

Ha személyesen kérdezne:

Keresse bizalommal az Önhöz legközelebb eső Tourinform irodát! Az iroda munkatársai országszerte közel 100 ponton tudnak személyesen is tájékoztatást nyújtani és a regisztráció elvégzésében segíteni. Az irodahálózat tagjait itt találja: https://csodasmagyarorszag.hu/tourinform

 

Ha szoftvergyártóként kérdezne:

A szoftvergyártók számára külön Ügyfélszolgálat működik, ahol többek között választ kaphatnak technikai jellegű, valamint a fejlesztésekkel, frissítésekkel kapcsolatos kérdéseikre is.

Telefon: 06 1 5858 326 (hétfőtől-péntekig 8:00 – 18:30 óra között hívható)
E-mail:  dev.support@ntak.hu

A VENDÉGEM Vendéglátás és Attrakció szoftverek esetében pedig a www.info.vendegem.hu oldalon lehet további hasznos információkat találni. Itt e-tananyag, számos segédlet és a használatot bemutató videók is várják a felhasználókat.

További hírek

2024.01.25.

Több mint egymillió plusz vendégéjszakával zárta a magyar turizmus 2023-at

2023-ban nemcsak a 2022-es év eredményeit szárnyalta túl a turizmus, de elérte, sőt olykor meg is haladta a 2019-es rekordévi számokat is – hangzott el az előzetes adatok alapján tartott évértékelő sajtótájékoztatón. Tavaly közel 16 millió turista több mint 41 millió vendégéjszakát töltött hazánkban, a szálláshelyek és a vendéglátás bevételei pedig kétszámjegyű, infláció feletti mértékben növekedtek.

RÉSZLETEK
2022.02.09.

Tízből hét éjszakát vidéken töltöttek tavaly a vendégek

Tavaly a turisztikai térségek 2,8 milliós nemzetközi forgalma 3 százalékkal múlta felül a 2019. évi értéket, míg a 19,3 millió belföldi éjszakával gyakorlatilag megismételte azt. A Balaton után a Mátra-Bükk, Budapest környéke, Debrecen és térsége, valamint Tokaj és Nyíregyháza voltak a legnépszerűbb térségek a belföldiek körében.

RÉSZLETEK
2023.12.11.

Tovább bővül az NTAK adatszolgáltatók köre

2024. január 1-től hazánk összes, 12 és 100 millió forint közötti nettó árbevételt elért vendéglátó üzlete és jeggyel látogatható turisztikai attrakciója megkezdi az adatszolgáltatást a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központba (NTAK).

RÉSZLETEK