2023.04.28.

Kérdése van? Forduljon hozzánk! Non-stop elérhető ügyfélszolgálattal segítjük a szolgáltatókat

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség több módon is támogatja a vendéglátóhelyek és attrakciók sikeres csatlakozását a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központba. Többek között  éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatot biztosít az adatszolgáltatásra kötelezett szálláshelyek, vendéglátó üzletek és turisztikai attrakciók szolgáltatóinak.

Az ügyfélszolgálat a regisztráció és az adatszolgáltatás folyamatában, illetve az ingyenes VENDÉGEM szoftverek használatával kapcsolatban is készséggel segít a felmerült kérdések megválaszolásában. Ezentúl az országos hálózattal bíró Tourinform irodákhoz is fordulhatnak a szolgáltatók személyes tájékoztatásért.

A gördülékeny és gyors problémamegoldás érdekében az ügyfélszolgálat munkatársai nemcsak a hagyományos módon – telefonon, illetve e-mailben – hanem távoli képernyőmegosztáson, a „Web With Me” alkalmazáson keresztül is tudnak segíteni.

Ha vendéglátóhelye van, vagy attrakciót üzemeltet, az alábbi elérhetőségeken várjuk kérdését:

Telefon: 06 1 550 1855 (a hét bármely napján 0-24 órában hívható)

E-mail: turisztika@1818.hu

Ha személyesen kérdezne:

Keresse bizalommal az Önhöz legközelebb eső Tourinform irodát! Az iroda munkatársai országszerte közel 100 ponton tudnak személyesen is tájékoztatást nyújtani és a regisztráció elvégzésében segíteni. Az irodahálózat tagjait itt találja: https://csodasmagyarorszag.hu/tourinform

 

Ha szoftvergyártóként kérdezne:

A szoftvergyártók számára külön Ügyfélszolgálat működik, ahol többek között választ kaphatnak technikai jellegű, valamint a fejlesztésekkel, frissítésekkel kapcsolatos kérdéseikre is.

Telefon: 06 1 5858 326 (hétfőtől-péntekig 8:00 – 18:30 óra között hívható)
E-mail:  dev.support@ntak.hu

A VENDÉGEM Vendéglátás és Attrakció szoftverek esetében pedig a www.info.vendegem.hu oldalon lehet további hasznos információkat találni. Itt e-tananyag, számos segédlet és a használatot bemutató videók is várják a felhasználókat.

További hírek

2023.05.24.

Az NTAK adatszolgáltatás szakaszos bevezetését javasolja a Magyar Turisztikai Ügynökség

A vendéglátó üzletek és turisztikai attrakciók kötelező adatszolgáltatásának szakaszos bevezetését javasolja a Kormánynak a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ). A javaslat szerint 2023. július 1-től az évi 100 millió forint nettó árbevétel felett teljesítő vállalkozások számára lépne életbe a kötelezettség, az ennél alacsonyabb árbevételű szolgáltatók adatszolgáltatásának kezdete pedig későbbi időpontra módosulna, hosszabb felkészülési időt biztosítva így számukra.

RÉSZLETEK
2023.05.16

Csak 8 egyszerű lépés a letöltéstől a napi zárásig – Felejtse el a kockás füzetet, élvezze a digitális üzletvitel előnyeit a VENDÉGEM Vendéglátás szoftverrel!

A Magyar Turisztikai Ügynökség minden, az NTAK-ba regisztrált vendéglátó üzlet számára ingyenesen biztosítja a VENDÉGEM Vendéglátás szoftvert, mely nagy lendületet adhat a digitális átállásban.

RÉSZLETEK
2023.05.15.

Korábban nem használt az értékesítéshez szoftvert? Ismerje meg az ingyenes VENDÉGEM Vendéglátást

Kockás füzetet használt eddig? Vagy mindig más rendszerben, módon és felületen tartotta számon a rendeléseket? Hallott már az NTAK bővítésről, de nem tudja milyen szoftvert válasszon az adatszolgáltatáshoz?  Legyen az MTÜ VENDÉGE a szoftverre!

RÉSZLETEK